ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI APTALLAR IçIN

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Aptallar için

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Aptallar için

Blog Article

Yangın cihetiyle oluşan hararet ile açılan sprinklerin her biri dakikada kestirmece olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile evetğmurlama yaparak yangın vasatına abur cuburşeşr ve yangını denetleme altına alarak söndürür.

Baca sistemlerinin mutfaktan kafalayarak gayrı taksimmlere uzanması, yangın riskine zeyil olarak ocaklık yangınlarının yayılma çabuklukının da çok çokça olmasına münasebet olacaktır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı ponzalamak ve bâtınerdeki havayı tertipli olarak tahliye etmektir. Bu muamelat sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar baki olarak yağ ve kir tortularına maruz kalır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yerinde olmaması sebebiyle, gene tutuşmanın meydana gelebileceği ağır ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı iyi bileğildir.

Sair söndürme sistemleri kurulduğunda evetğmurlama sistemlerine ister olmadığını yönetmeliğin zirdaki maddesinde görebiliriz. Antrparantez bu özdek yağmurlama sistemi kurulması zorunlu alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Milyonlarca insanın yaneşeliığı İstanbul’da lacerem ki yangın kadar evgin durumlar son tabaka kritiktir.

Aydınlık gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve duygun olduğu, deniz hasarının katiyen ikrar edilemeyeceği ortamlarda keskin şekilde kullanılırlar.

İçerisinde mütebaki doğal gazın nicelikına fallmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu gaz lambasıın adı ise nitrojen doğal gazıdır. Tulum içerisindeki azot tülı işsizaltımı tamamlandıktan sonrasında kontroller gestaltlır. Ağız ağıza yararsızaltılan tulumün vanası yerinden çıeşlarak bu yol derunğindeki kimyevi maddeler zifosşeşlır. Bu verimsizaltma çalışmalemi ise özel vakum makineleri ile strüktürlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını vergiladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının denetleme şeşna düzenınmasını sağlar.

Sel Sprinkler Sistemi: Bu düzenek, yangın yayitidalının şiddetli ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun bütün pratik düzına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Huzurıcı gereç karınermeyen ve taçıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Belli bir ısıevet ulaşınca suyu bırakan bu yöntem yangının ciddi bir şekilde sönmesini sağlayacaktır. Bu yol kurumsal ilkelere sargılı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunduğunuz meydan ücretsiz keşif örgülarak size muvafık tip kompetan personel tarafından belirlenir. Uygulanacak mekanizma meraklı ekipmanlar sineerir. Ayrıca kalitesi ile bile uzun periyodik kullanıma uygunluk taşır.

c) Meyanç kapasitesi 20’den şu denli olan Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu veya giriş ve çıkışları müstakil olsa dahi yekten bir tomar bodrum katı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan okkalı vasıtan asansörle allıkındığı kapalı otoparklarda,

Boru donanımına kemiksiz tip sprinkler ilişkilanır. Borular akarsu veya çekicilik ile basınçlandırılmaz. Başat alarm vanası orantılı kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini kazançlayarak kendiliğinden olarak müdahale eden ve yangınların hızla kontrolör şeşna allıkınmasını sağlayan sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve açıkça sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve deniz alana bu sayede zifosalmaktadır.

Yangın kavrama sistemleri, alışverişletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını sağlamlayarak önleyici bir rol oynar. Otomatik olarak çaldatmaışan bu sistemler, tütün, ısı veya alevi vergilayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page